FC OSS WORDT WEER TOP OSS!

Met ingang van het seizoen 2018/2019 heet FC Oss weer TOP Oss. In 2009 wijzigde de club om moverende redenen haar naam in FC Oss. Destijds was het evident dat het belangrijk was om de Betaald Voetbalorganisatie geheel los te weken van de amateursectie. Inmiddels is dat gebeurd en is het duidelijk dat het twee bevriende doch nadrukkelijk losstaande entiteiten zijn.

TOP Oss zal vanaf komend seizoen als zelfstandige, trotse en enige BVO in Oss blijven voortbestaan.

Blijdschap
De club is in al haar geledingen blij dat de originele naam, behorende bij de in 1928 opgerichte club, opnieuw kan worden ingevoerd. “Dat dit nu weer kan, voelt als een heerlijk succes voor ons allemaal”, reageert directeur Peter Bijvelds.

De komende periode
Voordat het zover is, wil de club met hulp van sponsors en andere betrokkenen de kosten van de herinvoering van de oude naam beperken of beter nog ombuigen in belangrijke winst voor de club. Tevens wordt deze periode gebruikt om alle punten goed op de i te zetten. De berichtgeving in de media heeft er voor gezorgd dat we eerder dan gepland met dit bericht naar buiten treden.

Bekijk HIER de video van de aankondiging. 

TOP Oss
"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi