Isolatieglas

Bij Martin Glas staat isolatieglas synoniem voor hoogwaardige prestaties en veelzijdigheid. Isolatieglas wordt gekenmerkt door het gebruik van dubbele – of zelfs driedubbele – glasplaten. Deze glasplaten worden slim gescheiden door een luchtspouw of een spouw gevuld met een speciaal soort gas, soms zelfs met een extra isolerende transparante coating.

Ons assortiment isolatieglas bij Martin Glas is buitengewoon uitgebreid. Wij bieden u verschillende soorten isolatieglas, waaronder:

  • Standaard Isolatieglas (3.0 w/m²K): Deze betrouwbare optie biedt degelijke isolatieprestaties en voldoet aan algemene eisen voor thermische efficiëntie.
  • HR+ Isolatieglas met Gasvulling (1.3 w/m²K): Voor wie op zoek is naar hogere energiebesparingen en meer comfort biedt ons HR+ isolatieglas met gasvulling uitstekende isolerende eigenschappen.
  • HR++ Isolatieglas met Gasvulling (1.1 w/m²K): Onze topklasse isolatieglasoptie, HR++, biedt een hoge isolatiewaarde en draagt bij aan aanzienlijke energiebesparingen en een optimaal binnenklimaat.
  • HR++ Isolatieglas met Gasvulling (1.0 w/m²K): Onze topklasse isolatieglasoptie, HR++, biedt de hoogste isolatiewaarde en draagt bij aan aanzienlijke energiebesparingen en een optimaal binnenklimaat.

Maar we gaan verder dan alleen deze standaardopties. Martin Glas biedt ook isolatieglas met bijzondere eigenschappen, zoals geluidwerend glas en zonwerend glas. Dit zorgt ervoor dat ons isolatieglas niet alleen thermische efficiëntie biedt, maar ook extra voordelen, zoals geluidsreductie en bescherming tegen overmatige zonnewarmte.

Of u nu een bouwbedrijf bent dat speciale projecten uitvoert, een glasproducent die zoekt naar hoogwaardige materialen, of een interieurbouwer die creatieve en energiezuinige oplossingen nastreeft, bij Martin Glas vindt u het isolatieglas dat perfect past bij uw behoeften. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren en de juiste isolatieglasoplossing te bieden voor uw project, ongeacht de sector waarin u actief bent. Vertrouw op Martin Glas voor isolatieglas dat niet alleen aan de normen voldoet, maar deze overtreft. Wij zijn hier om het succes van uw project te waarborgen, met isolatieglas van topkwaliteit en de expertise die u van ons mag verwachten.

"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi