Informatieavonden over Brandwerend Glas

De maand oktober staat in het teken van informatie bijeenkomsten over Brandwerend Glas. Deze bijeenkomsten organiseert Martin Glas samen met Kenniscentrum Glas voor haar klanten.

Klik hier voor de essentie van de presentatie van Peter van Dijk, Kenniscentrum Glas

informatieavond-brandwerend-glas-martinglasGlasplaatsen; een vak apart! De plaatsende partij is verantwoordelijk voor wat voor glas er in de praktijk wordt geplaatst en hoe dit wordt geplaatst. In vogelvlucht schetsen wij zowel de evolutie in brandwerende beglazing en de evolutie in de regelgeving betreffende brandwerendheid.
De vraag die hierbij gesteld moet worden luidt: wat moet waar worden toegepast! Weten we het niet dan EI, maar heel vaak zal EW voldoende veilig zijn.

Klik hier voor de essentie van de presentatie van Rinie Klijs, Martin Glas

Nu de praktijk:

We hebben een eenvoudige matrix onwikkeld om op een simpele manier te komen tot de beste, snelste en de goedkoopste keuze in Brandwerend Glas.

Het is verstandig om net voldoende informatie te verzamelen. Het is belangrijk zoveel mogelijk te weten te komen over de situatie waarin het gebruikt wordt. U moet ervoor zorgen dat u genoeg weet om het glassoort te kunnen bepalen die:
– Voldoet aan alle wettelijke eisen.
– Mits mogelijk aan het bestek voldoet.
– Makkelijk te verkrijgen is
– Op tijd verkrijgbaar te verkrijgen is.
– Voor een goede te prijs is te krijgen.
– En waar u zoveel mogelijk op kunt verdienen.

Met deze informatie kunnen wij er voor zorgen dat het glassoort wat geleverd wordt zoveel mogelijk voldoet aan bovengenoemde eisen. Dit is mogelijk op basis van de omschrijving van de toepassing. De matrix is een handvat om dit te bepalen.

Klik hier voor de matrix

"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi