Kick Offices opgeleverd met Martin Glas

Als sponsor van Brabantse topsport is Martin Glas al jarenlang verbonden aan PSV en het Philips Stadion. Al enige jaren is de Martin Glas Corner een pareltje van een skybox met een grote glazen wand waardoor het veld vanuit de hele ruimte zichtbaar is. Inmiddels is ook Kick Offices in het Philips Stadion gevestigd waar Martin Glas als Official Supplier het glas leverde.

Kick Offices
In samenwerking met ontwerp- en realisatiebureau Kragt realiseert PSV in het Philips Stadion negentig full-service werkplekken in het Philips Stadion. Het project, getiteld Kick Offices, is een bewezen concept voor de zakelijke markt en richt zich in het bijzonder op bedrijven die zoeken naar representatieve flexibele kantoorruimten op een vooraanstaande locatie. Gebruikers van dit soort concepten waarderen de dynamiek, het contact met andere bedrijven en de uitstraling van het geheel.

Martin Glas - Kick Offices

Maatwerk
Kick Offices is gelegen op de begane grond onder de Philips Myshop aan de westkant van het stadion en is een hypermoderne kantooromgeving die plaats heeft voor negentig flexibele werkplekken. De exclusieve, volledig ingerichte werkplekken zijn voorzien van maatwerk interieur, gericht op inspiratie en interactie en bevat een uitgebreid servicepakket. De ruimte, die zo’n 1150 vierkante meter bedraagt, heeft werkplaatsen voor een tot acht personen per bedrijf. Diverse kantoren worden van elkaar gescheiden door glaswanden wat een open sfeer creëert, maar toch de kans biedt om rustig te kunnen werken.

Toplocatie
De kracht van Kick Offices Philips Stadion zit in de karakteristieke beeldwaarde van het Philips Stadion, de vindbaarheid en goede bereikbaarheid van het stadion inclusief de ruime parkeermogelijkheden. “Voor nieuwe partijen is dit het voorportaal naar een mogelijke vaste plaats in ons stadion”, legt manager operations en directielid Peter Fossen van PSV de voordelen uit.

“Dat kan zijn als wedstrijdbezoeker, maar wellicht ook op zakelijk vlak. Het Philips Stadion heeft een grote aantrekkingskracht op bedrijven en hun klanten. Geïnteresseerden huren van PSV, maar Kragt gaat de gehele exploitatie en het beheer uitvoeren. Een aantal units is reeds verhuurd en wij hopen dat ook onze relaties met veel plezier gebruik gaan maken van Kick Offices in het Philips Stadion.”

Wens
Ook gaat door de verbouwing de wens van de club om de westkant van het Philips Stadion meer allure te geven, in vervulling. “Met de komst van Kick Offices en de bestaande aanwezigheid van Playing for Success en het regiokantoor van de KNVB is de westzijde van het stadion volledig gevuld. Dat komt de uitstraling van het Philips Stadion ten goede. Wij zijn voornemens om ook de bestrating aan die zijde van het stadion onder handen te nemen”, aldus Fossen.

Meer over Kick Offices

Martin Glas - Kick Offices
Martin Glas - Kick Offices
Martin Glas - Kick Offices
Martin Glas - Kick Offices
Martin Glas - Kick Offices
Martin Glas - Kick Offices
"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi