Martin Glas en Pyroguard slaan verder de handen ineen

Eindhoven, 13 december 2016 – Martin Glas en Pyroguard hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Martin Glas officieel  Distributie Partner wordt van Pyroguard.

We verkopen al jaren succesvol  Pyroguard, maar het werd tijd om het e.e.a. te formaliseren, aldus Marcel Janssen, Algemeen directeur Martin Glas. Met het partnership zijn we ook bevoegd om samen met Pyroguard licenties uit te geven voor glasbedrijven die Pyroguard willen verwerken. Honderden bedrijven kopen het brandwerende glas op vaste maat bij Martin Glas. Maar de partijen die door snelheid of volume liever zelf glas snijden kunnen nu ook officieel bij ons terecht. We kunnen bedrijven nog meer het totaal aanbieden, wat de kracht van ons bedrijf is. Totaal leverancier voor de professionele markt.

Martin Glas heeft een sterke marktpositie en we willen graag onze producten via hun kanaal op de markt brengen, aldus Stefan van Gerven, Sales Director Benelux van Pyroguard.  Naast succesvol met Martin Glas op projectmarkt te zijn,  is het nu tijd voor de distributiemarkt.

martin-glas-en-pyroguard-slaan-verder-de-handen-ineen

"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi