Martin Glas neemt van Dijk Multiglas in Werkendam over

Trots is Martin Glas na opnieuw een strategische zet in de opmars van het bedrijf. Na jaren van groei van het van oorsprong Eindhovense bedrijf dat inmiddels al bijna 200 jaar bestaat, was deze zet er één waar logica het juiste woord voor is. De aansluiting met de regio/omgeving Rotterdam, waar steeds meer omzet naar toe gaat, moest aangevuld worden met een service bedrijf dichtbij. 

Van Dijk Multiglas met een eigen spoedlijn voor dubbelglas, een CNC machine, een snijinrichting en een slijpafdeling is de ideale manier om ook daar optimale service in de regio te geven. Om qua transport ook de snelheid en service te kunnen bieden, is dit het een bedrijf dat volledig bij Martin past.

Marcel Janssen, directeur Martin Glas, geeft aan: Het bedrijf ook meteen qua naam om te toveren naar Martin Glas Werkendam en de huidige directie blijft aan en zal ook blijven deelnemen in het bedrijf. Alle niet kerntaken van het bedrijf zullen gecentraliseerd worden in Eindhoven.

Bart Van Dijk de directeur van Multiglas is ook bijzonder vereerd dat ze nu samen gaan werken met Martin Glas en ziet door de schaalgrote natuurlijk ook alle bijkomende voordelen.

"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi