Martin Glas nieuwe businesspartner van FC Eindhoven

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen FC Eindhoven en SC Heerenveen, tekent Martin Glas een businesspartner-overeenkomst met de Blauw-Witten.

Het eveneens blauwwitte logo van Martin Glas is vanaf deze week op verschillende locaties in en rond het Jan Louwers Stadion te zien, onder andere op een aantal TV-gevoelige posities. De samenwerking heeft een looptijd tot en met minimaal het seizoen 2017 / 2018.

Directie van Martin Glas, toont zijn tevredenheid over de samenwerking:

“FC Eindhoven is een sympathieke club. Door hun prestaties binnen en buiten de lijnen is de Jupiler League-club steeds beter in de spotlight komen te staan en zijn ze ondertussen gegroeid naar een platform waar wij graag bij horen. Tevens zullen beide partijen gaan kijken naar een verbreding van de samenwerking, dit heeft Martin Glas ook met succes gedaan met PSV. Door het bereik zien wij de sponsoring bij FC Eindhoven als welkome aanvulling op de samenwerkingen die we ook reeds hebben met Shooters Den Bosch, FC Oss en darter Michael van Gerwen waar ook langlopende afspraken mee zijn gemaakt. Martin Glas denkt in duurzaamheid dus ook in een duurzame relatie.”

Ook Kees Lepelaars, algemeen manager van FC Eindhoven, is eveneens content met de nieuwe businesspartner van FC Eindhoven: “De commerciële samenwerking met een gerenommeerde partij zoals Martin Glas betekent  wederom een mooie uitbreiding van en binnen onze groeiende sponsorgroep. Wij zien derhalve uit naar een lange en succesvolle samenwerking voor zowel Martin Glas als FC Eindhoven als voor de overige leden van FCE Connect! ’’

De officiële ondertekening van deze overeenkomst vindt 27 oktober om 20.20 uur plaats in de persruimte van

FC Eindhoven en u bent daarbij uiteraard van harte welkom! Voor meer informatie omtrent dit persbericht kunt u contact opnemen met:

FC Eindhoven
Kees Lepelaars
Algemeen manager
Tel: 040-2112967
Email:  kees@fc-eindhoven.nl

Drukwerk FC Eindhoven
Charles Roelslaan 1
tel. nr.    040 – 2112967
email:     info@fc-eindhoven.nl
website: www.fc-eindhoven.nl 
"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi