Samenwerking met PSV tijdens UEFA Champions League

PSV en Martin Glas gaan wederom een samenwerking aan. De leverancier van hoogwaardige glasoplossingen sponsort de line-up jackets tijdens de groepswedstrijden in de UEFA Champions League. Eerder was de groothandel gedurende een periode van negen jaar al verbonden aan PSV.

Als de iconische hymne van de UEFA Champions League door het stadion galmt betreden de spelers van PSV het veld in een door Martin Glas gesponsord vest. Dit geldt voor alle Europese wedstrijden die de ploeg van Hoofdcoach Peter Bosz speelt.

Martin Glas voorziet Nederland en België al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. De groothandel bedient een uitgebreide klantenkring met vijf vestigingen vanuit Martin Glas en twee vestigingen van Stolker Glas. Eigenaar Toon van Moorsel: “Wat is er mooier dan dat bedrijven in Eindhoven elkaar steunen, onze eerste grote samenwerking met PSV in de vorm van de Martin glas corner was ook een groot succes.”

Van 2009 tot 2018 was Martin Glas lid van PSV Business en vanaf 2012 huurde het daarnaast ook een skybox. Commercieel Directeur Frans Janssen is blij dat PSV weer samenwerkt met Martin Glas: “Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen.”

 

 

"Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen."
Frans Janssen, Commercieel Directeur
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi